Onze trots!

Om trots op te zijn!

Bij Emté Koudekerke hebben we een specialistisch assortiment om trots op te zijn.

Hieronder vindt u een greep uit onze exclusieve producten en merken.


De Tien van EMTÉ

Met trots presenteren wij de De Tien van EMTÉ. De Tien van EMTÉ zijn tien
producten waar we bijzonder trots op zijn. Omdat ze onweerstaanbaar lekker zijn
en dagelijks met zorg vers voor u worden bereid. En omdat ze alleen bij EMTÉ
verkrijgbaar zijn. Tien producten die wat ons betreft stuk voor stuk een 10
verdienen. Probeer ze allemaal en laat u verrassen.


Lees meer

Vers gebraden rosbief, fricandeau

Dagelijks vindt u bij Emte Koudekerke vers gebraden rosbief en fricandeua.

Deze producten worden voor u vers gesneden.

Vraag gerust eens of u wat kunt proeven, u proeft de kwaliteit!


Rundvlees van top kwaliteit, Blonde d'Aquitaine

Mager, mals en smaakvol rundvleesHet vlees van een Blonde koe of stier is fijn van structuur en bijzonder mals. Mede door de zeer goede verhoudingen tussen vlees, vet en beenderen, is het vlees geliefd bij de betere slagerijen in ons land.

Het Blonde d’Aquitaine rundvlees is bijzonder smaakvol. In de Franse restaurants krijgt het vlees van de Blonde de hoogste waardering. Kortom, voor een lekkere malse biefstuk moet je bij de Blonde d’Aquitaine zijn!


Op dit rundvlees zijn wij zeer trots!


          >Klik hier voor meer info over Blonde d’Aquitaine

Smit vis, vis van hoge kwaliteit!

De vis van Emté Koudekerke is afkomstig van SmitVis. Deze leverancier bied een zeer hoge kwaliteit aan vis, dit komt doordat de keten, vanaf inkoop tot verwerking, totaal in eigen hand is.


          >Ga hier naar de SmitVis site

Wyngaard Affineur & Chevre

Wyngaard affineur

Geproduceerd door een kleine kaaszuivelfabriek volgens een traditionele
methode. Speciale ruimtes worden gebruikt voor de ‘affinage’ van de kaas.
Wyngaard Affineur kan als een  kaas met een volle en romige smaak worden
beschreven.

Wyngaard Chevre

De geitenkaas wordt geproduceerd door een kleine kaaszuivelfabriek volgens
een traditionele methode. Speciale ruimtes worden gebruikt voor de ‘affinage’
van de kaas. Wyngaard Chevres kan als een kaas met een zacht, vol en diep aroma
worden beschreven